Beautifloor PVC Design vloeren

verkrijgbaar bij Houtenvloerenwinkel.nl

Dankzij een combinatie van trendsettende dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken, zijn Beautifloor PVC Design vloeren toonaangevend binnen dit vloerensegment.

 

Beautifloor PVC Design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Door toepassing van decorstrippen krijgt de vloer al een geheel andere “look”, maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter. Daarbij zijn de Artiste en Rivière collecties voorzien van ‘In Register Embossing’: de structuur in de toplaag volgt precies het dessin van de filmlaag. Deze embossing structuur in combinatie met de dubbele film in deze 2 collecties zorgen ervoor dat het nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden is.

Alle vloeren in de Beautifloor PVC Design collectie zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Zo zijn de vloeren ook waterbestendig en hebben een aangenaam loopgeluid. Voor de juiste toepassing en verwerking van Beautifloor PVC Design vloeren kunt u terecht bij één van onze dealers.

 

Bron: Beautyfloor

Bourget_PVC_Design_vloer Bourget_PVC_Design_vloer
Lazio_klik-vinyl_vloer Lazio_klik-vinyl_vloer
Lombardia vinyl vloer collectiepagina Lombardia vinyl vloer collectiepagina
Nerac PVC Design vloer collectiepagina Nerac PVC Design vloer collectiepagina