Breng de natuur in huis met deze trendkleur

Een diepe kleur die je kunt gebruiken als een neutrale tint of juist als accent om een statement te maken. Met de trendkleur van 2019, Quiet Clearing, zijn er genoeg mogelijkheden. De kleur zorgt voor rust en kalmte en kan de totale sfeer van een ruimte veranderen. Zo creëert Quiet Clearing bij een grotere ruimte een knusse en intieme sfeer, terwijl een kleinere ruimte juist een luxueuze uitstraling krijgt dankzij deze donkergroene kleur.

Breng buiten naar binnen

Met alle dagelijkse bezigheden hebben we steeds meer behoefte aan het buitenleven. Een wandeling of fietstocht in de natuur kan namelijk voor totale ontspanning zorgen. Ook thuis kan je eenvoudig een ontspannen sfeer creëren door gebruik te maken van natuurlijke kleuren in je interieur. De kleur Quiet Clearing sluit hier goed op aan. De donkergroene kleur is levendig, aards en haalt het ontspannen buitengevoel naar binnen. Zeker in combinatie met een paar mooie planten.

Quiet Clearing toepassen in jouw interieur

De donkergroene kleur is op veel verschillende manieren toe te passen in een ruimte. Zo kun je er voor kiezen om de kleur te combineren met lichtere tinten voor een subtiel en harmonieus geheel.

Ga je liever voor gewaagd dan kan Quiet Clearing ook als hoofdkleur dienen. Wil je deze klassieke, rijke groene kleur opfleuren? Combineer hem dan met metaalaccenten en laat de kleur er uit knallen.

 

Bron: Sigma

 

 

Inspiratie & Advies:

Jac Vink

Witte Paal 300

Schagen

2 2
binnenverf1 binnenverf1
e e
eeee eeee