Horren-Altijd op maat én super snel geleverd.

Rolhor

Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Inzethor

Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

Vaste Hor

Deze hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Rolhordeur

Een windvaste solide Rolhordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes.

In een oogopslag

*bescherming tegen insecten

*voor ieder raam of deur

*verschillende profiel- en gaaskleuren

Unilux horren. Altijd op maat én super snel geleverd. 

Unilux is specialist in horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering. 

Plissé Hordeur

U heeft keuze uit twee typen Plissé hordeuren. Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De Plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

Hordeur & horren tip:

Naast de maatvoering kunt u ook kiezen uit diverse typen gaasdoek en zelf de kleurstelling van uw hor. Denk dus vooraf goed na over uw wensen en wees nauwkeurig bij het opmeten!

292_org 292_org
Hamstra-Plisse-Deurhor-woonkamer Hamstra-Plisse-Deurhor-woonkamer