De City Chique collectie-Modisch maar praktisch

Royce

Royce is een bijzonder open doek. Bijna futuristisch te noemen, in zilvergrijs, in stoer contrast met hard staal. Of warm toffee prachtig te combineren met brique en koper. Een stoer doek met een vrouwelijke touche. En de monotome herhaling zorgt voor rust en eenheid. Een eyecatcher voor je interieur.

Westend

Westend vertelt een verhaal als een onbewerkte muur die verhalend kan zijn. Een all over tekening, ondefinieerbaar en heel subtiel verweven. Een licht en luchtig doek, of heel warm en dramatisch. Het is maar net waar je voor kiest in deze chique kleurenreeks. 

Chelsey

City chique ten top! Chelsey. Een grof linnenweefsel met een hoogwaardig stofgevoel. Daarmee bedoelen we dat het uitnodigt om te voelen, die doekstructuur, dat lijnenspel van garens die zich magnifiek verweven. En hoe bijzonder dat subtiele glansdraadeffect dat voor een magisch kleurenspel tekent… 

Royal

Royal is een mat doek, opgebouwd uit grovere draadsoorten. Het is zacht, een beetje chenille-achtig. Met een hoge aaibaarheidsfactor. Zit een gouden gloed over, is er prachtig doorheen geweven. Weer zo’n krachtig doek met hoogwaardig textielgevoel.

Hampton

Hampton is een bijzonder doek met shirley effect. Met vakmanschap van de mensen van Loft79 ontwikkeld. Hampton is op een natte, basic ondergrond geweven met een speciaal plat glanzend effectgaren in een jacquard techniek getekend. Het shirley effect ontstaat doordat er machinaal stukjes losgeweven stof worden weggeknipt zodat er zeer fijne, transparante openingen ontstaan.

 

Bron: Loft79

 

Inspiratie & Advies

Noord-West Interieurs

foto_4 foto_4
foto_5 foto_5
foto_6 foto_6
foto_8 foto_8
foto_9 foto_9
foto_14 foto_14